ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
+30 2531 1 31343

SAHBAZ SH1060 CHURNING MACHINE 60LT

Γράψτε μια κριτική
150.00
(με ΦΠΑ)
Κάνε μια ερώτηση
Βάρος: 25.000 KG
SH1060
23 σε απόθεμα
+
  • Μάρκα : SAHBAZ
  • Μοντέλο: 1060
  • Είδος : Παρασκευαστής Βουτύρου
  • Χρώμα : INOX
  • Ισχύς : 150 WATT
  • Χωρητικότητα : 60 LT. 
  • Δοχείο ανάμειξης 60 Λίτρα
  • Πλήρες περίβλημα ανοξείδωτου χάλυβα
  • Οι λέβητες είναι κατασκευασμένοι από ανοξείδωτο χρώμιο-νικέλιο ποιότητας AISI 430.
  • Ultra σύστημα (11% περισσότερο Βούρτυρο)
  • Παρέχει υψηλή απόδοση με χρήσιμο και πρακτικό ποσοστό αφαίρεσης βουτύρου 99,2%.
  • Λειτουργεί με ηλεκτρικό μοτέρ και διαχωρίζει το γιαούρτι σε βούτυρο και αριάνι.
  • Είναι το ιδανικό εργαλείο για να παράγετε το δικό σας φρέσκο βούτυρο.
  • Ιδανική για οικιακή χρήση.
  • Καταλαμβάνουν λίγο χώρο και μεταφέρονται εύκολα.
  • Παρασκευάζει φρέσκο βούτυρο από γιαούρτι.
  • Ξεχωρίζει το αριάνι.
  • Παρασκευάζει φρέσκο βούτυρο από κρέμα γάλακτος.
  • Ξεχωρίζει το βουτυρόγαλα.
  • Από ανοξείδωτο ατσάλι.
  • Κατάλληλη για επαφή με τρόφιμα.
  • Τάση Λειτουργίας : 220 Volt
  • Βάρος με Συσκευασία : 12,00kg.
  • Διαστάσεις Εσωτερικά: 390 x 390 mm.
  • Διαστάσεις με Συσκευασία : 40 x 40 x 83 cm.
  • Εγγύηση 1 χρόνο.
     
  • Έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τα πρότυπα TS 6254 υπό τον έλεγχο εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού σε εργαστήρια εξοπλισμένα με ηλεκτρονικές συσκευές σε σύγχρονες εγκαταστάσεις.
  • Όλα τα μοντέλα μας διαθέτουν σύστημα τροχαλίας ιμάντα.

Περιγραφή:

Παρασκευαστής Βουτύρου SAHBAZ διαχωρίζει την κρέμα γάλακτος σε βούτυρο και βουτυρόγαλα. Το βουτυρόγαλα το πίνετε όπως έχει ή το χρησιμοποιείτε για να παρασκευάσετε άπαχο τυρί όπως μυζήθρα και ανθότυρο.

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος παραγωγής βουτύρου είναι από τον διαχωρισμό της κρέμας γάλακτος σε βούτυρο και βουτυρόγαλα. Υπάρχει όμως και ο παραδοσιακός τρόπος παραγωγής βουτύρου όπου ανακατεύεις το γιαούρτι και το διαχωρίζεις σε βούτυρο και αριάνι.
Στην γειτονική μας χώρα Τουρκία καθώς και στις περισσότερες χώρες της ανατολής το βούτυρο παράγεται από το γιαούρτι. Όταν έχεις φρέσκο γάλα είναι πολύ εύκολο να παράγεις γιαούρτι και στην συνέχεια βούτυρο και αριάνι. Το βούτυρο από γιαούρτι είναι αρκετά διαφορετικό και έχει πιο καθαρή γεύση.

Παραγωγή βουτύρου από γιαούρτι
Μετά τον καθαρισμό του λέβητα, γεμίστε με φυσικό νερό το καλοκαίρι, και 20-30 βαθμούς νερό το χειμώνα.
Προσθέστε γιαούρτι ή κρέμα ανάλογα με τη χωρητικότητα. Το αφήνουμε να δουλέυει για περίπου 18-20 λεπτά Το Βούτυρο θα αρχίσει να μαζεύεται.
Στην αρχή θα δείτε φυσαλίδες βουτύρου που στην συνέχεια θα γίνουν ομοιογενής μάζα στην επιφάνεια της αριάνι.
Όταν φτάσει στη συνοχή, προσθέστε 1-2 λίτρα κρύο νερό ή πάγο και αφήστε να δουλεψη για 30 δευτερόλεπτα. Μετα Σταματήστε σταματήστε τη μηχανή.
Διαχωρίστε το βούτυρο με ένα κουτάλι.
Το υγρό που θα μείνει στο δοχείο είναι το γνωστό σε όλους μας αριάνι.
Πάρτε το Αριάνι σε ξεχωριστό δοχείο κατεβάζοντας τον εύκαμπτο σωλήνα της μηχανής.
Μετά ξεπλύνετε το με αρκετό κρύο νερό.

Κατασκευαστής:
SAHBAZ

Δε βρέθηκαν Κριτικές

Συνήθως αγοράζονται μαζί Συνήθως αγοράζονται μαζί

Chat with us on Messenger