ΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ
+30 2531 1 31343

MINISAN ULTRA CHURNING MACHINE 15LT

Γράψτε μια κριτική
[Εξαντλήθηκε]
260748
Δεν υπάρχει απόθεμα
  • Μάρκα            : MINISAN
  • Μοντέλο         : 15LT
  • Τύπος             : ΒΟΥΤΥΡΟΜΗΧΑΝΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
  • Χρώμα            : INOX
  • Ισχύς              : 260 WATT
  • Χωρητικότητα : 15 LT. 
  • Πλήρες περίβλημα ανοξείδωτου χάλυβα
  • 3 προπέλες
  • Χρονοδιακόπτης (TIMER)
  • Ultra σύστημα (11% περισσότερο Βούρτυρο)
  • Ιδανική για οικιακή χρήση.
  • Παρασκευάζει φρέσκο βούτυρο από γιαούρτι.
  • Ξεχωρίζει το αριάνι.
  • Παρασκευάζει φρέσκο βούτυρο από κρέμα γάλακτος.
  • Ξεχωρίζει το βουτυρόγαλα.
  • Από ανοξείδωτο ατσάλι.
  • Κατάλληλη για επαφή με τρόφιμα.
  • Εγγύηση 1 χρόνο.
  • Τάση Λειτουργίας : 220 Volt
  • Βάρος με Συσκευασία       : 8,00kg.
  • Διαστάσεις με Συσκευασία : 350 x 350 x 500 mm.
  • Made in TURKEY

 

  • Περιγραφή.
  • Παρασκευαστής Βουτύρου
  • Δοχείο ανάμειξης 15 Λίτρα
  • Ανοξοίδωτο κάδο στρόγγυλο 15 λίτρων με μηχανισμό και φτερωτή στον πάτο του καζανιού.Το μοτέρ δουλέυει σε σταθερές στροφές.
  • Είναι το ιδανικό εργαλείο για να παράγετε το δικό σας φρέσκο βούτυρο.
  • Λειτουργεί με ηλεκτρικό μοτέρ και διαχωρίζει το γιαούρτι σε βούτυρο και αριάνι.
  • Παρασκευαστής Βουτύρου MINISAN διαχωρίζει την κρέμα γάλακτος σε βούτυρο και βουτυρόγαλα. Το βουτυρόγαλα το πίνετε όπως έχει ή το χρησιμοποιείτε για να παρασκευάσετε άπαχο τυρί όπως μυζήθρα και ανθότυρο.

Παραγωγή βουτύρου από γιαούρτι

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος παραγωγής βουτύρου είναι από τον διαχωρισμό της κρέμας γάλακτος σε βούτυρο και βουτυρόγαλα. Υπάρχει όμως και ο παραδοσιακός τρόπος παραγωγής βουτύρου όπου ανακατεύεις το γιαούρτι και το διαχωρίζεις σε βούτυρο και αριάνι.

Στην γειτονική μας χώρα Τουρκία καθώς και στις περισσότερες χώρες της ανατολής το βούτυρο παράγεται από το γιαούρτι. Όταν έχεις φρέσκο γάλα είναι πολύ εύκολο να παράγεις γιαούρτι και στην συνέχεια βούτυρο και αριάνι. Το βούτυρο από γιαούρτι είναι αρκετά διαφορετικό και έχει πιο καθαρή γεύση.

Για να κάνετε βούτυρο από γιαούρτι προσθέστε νερό στο σπιτικό παραδοσιακό γιαούρτι και ανακατέψτε καλά για 10 - 15 λεπτά. Στην αρχή θα δείτε φυσαλίδες βουτύρου που στην συνέχεια θα γίνουν ομοιογενής μάζα στην επιφάνεια της αριάνι. Διαχωρίστε το βούτυρο με ένα κουτάλι και ξεπλύνετε το με αρκετό κρύο νερό. Στην συνέχεια μπορείτε να προσθέσετε λίγο αλάτι αν θέλετε. Το υγρό που θα μείνει στο δοχείο είναι το γνωστό σε όλους μας αριάνι.




 

Κατασκευαστής:
MINISAN

Δε βρέθηκαν Κριτικές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Chat with us on Messenger